Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Maaginen tomaattikeitto lisukkeineen

31 Lokakuu 2019

Tomaattikeitto, kuten kaikki kasviskeitot, maistuu niin paljon paremmalta kun muistat kaksi asiaa. Nimittäin 1) kasvikset paahdetaan ensin uunissa ja 2) valmis keitto jätetään kylmään ainakin yön yli. Näin kaikki ihanat maut ehtivät kehittyä maksimaalisesti ja keittoon tulee syvä umaminen maku. Lisukkeet tuovat hivenen luksusta ja saat mahtavan lounaskeiton aikaiseksi. Paistoin viimeiset kantarellit ja hieman chorizokuutioita ja sekoitin myös voipapuja ja fetajuustoa omaan ja mieheni keittoon.

Alkuruoka kasvikset Keitto lounas tomaatti tomaattikeitto uunipaahdettu vege Vihannekset vihanneskeitto

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »