Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Karhunvatukkamarmeladi appelsiinilla ja vaniljalla

12 Joulukuu 2017

Kesällä karhunvatukat kasvavat ja lisääntyvät hullun lailla, mutta yleensä viimeiset raakileet eivät ehdi kypsyä ennen kylmempien ilmojen saapumista. Poimimisen kannalta karhunvatukat ovat ihannemarjoja, koska kipot täyttyvät nopeasti ja marjat ovat kauniita ja herkullisia. Viime kesän marmeladisatsi loppui viikkoja sitten ja ilahduttaakseni miestäni keitin nyt uuden satsin pakastetuista marjoista. Homma ei vaatinut isompia ponnistuksia. Ainekset: 500 g pakastettuja tai tuoreita karhunvatukoita 250 g hillosokeria 1/2 appelsiini, raastettu kuori ja 1-2 rkl mehua 1 vaniljatanko/vaniljapulveria/vaniljasokeria 1.

karhunvatukat karhunvatukkamarmeladi marmeladi

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »