Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Kampasimpukat, hernepyree ja pekoniströsseliä

2 Tammikuu 2022

Toivottavasti uusi vuosi on alkanut hyvin! Täällä aloitimme vuoden ensimmäisen päivällisen suloisella alkuruoalla. Miksasin pakasteherneitä suolaheinän, smetanan ja pehmeän vuohenjuuston kanssa. Paistoin kampasimpukat viime hetkellä ja valmiin annoksen päälle murustelin paistettua pekonia. Voit tarjoilla ruskistettua voita pienestä kastikekannusta, jos joku haluaa lorauttaa sitä simpukoiden päälle.

Alkuruoka äyriäiset hernepyree kampasimpukoita Pekoni Uusi vuosi

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »