Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Japanilainen alkuruoka: tonnikalaceviche & pikkelöity kurkku

22 Tammikuu 2020

Japanilainen ravintola Karu Turussa antoi inspiraation tähän alkuruokaan. Olin ajatellut tehdä pieniä amuse bouche-annoksia, mutta niistä tulikin oikein kunnon alkuruokia. Karu on valittu Suomen parhaaksi japanilaiseksi ravintolaksi, enkä yhtään ihmettele. Heidän maistelumenunsa ovat jumalaisia … suosittelen käyntiä siellä, kun käyt Turussa. Ravintola on auki ainoastaan iltaisin.

aasialainen Alkuruoka Ceviche Japanilainen kurkku pikkelöinti tonnikala

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »