Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Kuohkea uunipannari pekonilla
10 Helmikuu 2019
Munakoiso kuuluu suosikkikasviksiini, mutta tiedän että monien mielestä siitä on hankalaa saada hyvänmakuista. Tärkeintä on antaa sen kypsyä uunissa tarpeeksi kauan. Ellei munakoiso ole täydellisen pehmeä sisältä se maistuu kumimaiselta. Tässä reseptissä aloitetaan leikkaamalla viiltoja munakoisoihin, sitten ne marinoidaan ihanalla valkosipuli-inkivääri-chili-suola-öljytahnalla ja sen jälkeen ne saavat paahtua hitaasti uunissa. Sitten levitetään niiden päälle huumaava sekoitus, joka on tehty tamarindista, hunajasta, misosta ja vedestä.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien