Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Sienilihacannellonit, viinivinkki ja pari rapua
12 Syyskuu 2018
Tänä vuonna Maalaisbistron päärynäsato oli ihan sopivan kokoinen verrattuna viime vuoden lähes olemattomaan satoon. Meillä on kaksi päärynäpuuta ja molemmat sopivat parhaiten säilöntään. Olin suunnitellut valmistettavat herkut etukäteen, mutta jouduin tekemään hieman muutoksia koska osa päärynöistä oli sisältä ruskeita. Tein yhden satsin blogin arkistosta löytyvää päärynä-inkivääri-saksanpähkinämarmeladia juustojen seuraksi, sahramipäärynämarmeladia chilillä ja jälkiruokapäärynöitä siideri-sahrami-inkivääri-rosmariini-kaneliliemessä. Viime mainitut pakastin liemineen odottamaan talvea.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien