Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Pieni raparperikaunotar - gluteeniton ja laktoositon
20 Toukokuu 2019
Kaikista kaalilajeista tulee mahtavan makuisia grillissä. Tällä kertaa viipaloin kokonaisen kukkakaalin, sitten esikeitin ja grillasin viipaleet. Jugurtti-tahinikastike sai happoa sitruunasta ja sumakista ja lopputulos oli terveellinen ja maistuva lisuke/lounas. 1 kukkakaali paksuina siivuina1-1,5 dl jugurttia1-2 tl tahinia1/4 sitruuna, raastettu kuori ja mehu1tl sumakkiasuolaamustapippuria1-2 rkl oliiviöljyä1 rkl seesamin siemeniäminttua Leikkaa kukkakaalista paksuja viipaleita, niin että kukinnot eivät mene rikki. Keitä niitä kevyesti suolatussa vedessä noin 2 minuuttia.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien