Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Parsa ranskalaisittain yrttien, sitruunan ja parmesaanin kera
5 Toukokuu 2019
Oletko järjestämässä juhladinneriä lähiaikoina? Siinä tapauksessa voin lämpimästi suositella tätä sametinpehmeää alkukeittoa tilpehööreineen. Pääraaka-aine on valkoinen tuore parsa, ja tässä ruoassa hyödynnetään parsa kuorineen. Liemi keitetään kuorista ja puumaisista osista, nuput käytetään ehjinä koristeluun. 4 annosta:500 g valkoista parsaa5 dl kanalientä1 salottisipuli1 rkl voita1 dl kuivaa valkoviiniä2-3 dl kermaa (käytin ruoanlaittokermaa)suolaavalkopippuriasitruunamehua100-150 g kylmäsavulohta 1.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien