Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Täytetty peuranpaistirulla
5 Marraskuu 2017
Simpukkasesonki on täällä taas! Sinisimpukathan ovat herkullisia ja halpojakin. Aikaisemmin tyydyin valmistamaan simpukat ranskalaisella tavalla, à la marinière, johon sisältyi valkoviiniä, sipulia, valkosipulia, persiljaa, timjamia ja joskus hieman kermaakin. Nyt minulla on taas aasialainen kausi meneillään (ehkä siksi, että odotan innolla Aasian matkaa kokkauskursseineen). Siispä tämä kastike sisältää punaista currytahnaa, sipulia, chiliä, limeä, kookosmaitoa ja kalakastiketta.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien