Lyhyenä hetkenä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Lyhyenä hetkenä
Retki Tarhapuron putoukselle – viikonloppu keväisen Kolin kansallismaisemissa
10 Toukokuu 2023
Yksi harvoista herkuista, jota olen jäänyt kaipaamaan kasvipohjaiseen ruokavalioon siirtymisen jälkeen on ruskistettu voi. Pähkinäiseksi paahtunut voi on vertaansa vailla esimerkiksi salvialla ryyditetyn pastan tai pannulla paistettujen perunapalleroiden eli gnocchien kanssa. Mutta arvatkaapa mitä, enää ei tarvitse haikailla tämänkään herkun perään, sillä ruskistettu voi onnistuu helposti myös vegaanisesti – hurraa! Nyt kerron sinullekin, miten valmistuu vegaaninen ruskistettu voi ja salvia-voi kastike gnoccheille! Huutomerkkejä en todellakaan säästele, sillä tämän oivalluksen jälkeen mikään ei ole entisellään!
Lyhyenä hetkenä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien