Lunni Leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Lunni Leipoo
Makea päärynä-kinuskipiirakka
2 Lokakuu 2017
Ihanaa, puolukat ovat täällä! Älkää ihmeessä väheksykö puolukan käyttömahdollisuuksia: tuosta kirpsakasta marjasta voi tehdä visparin lisäksi puolukkamehua, jäädykettä, puolukka-toscapiirakkaa sekä vaikka puolukkajuustokakkua. Puolukka sopii mitä parhaiten kinuskin kanssa, ja kehittelin unelmankevyen juustokakun, jossa yhdistyvät makeus, puolukan kirpeys sekä kinuskin suolaisuus. En ollut aikaisemmin tajunnut, että itse keitettyä voi myös hyydyttää liivatteella – miksipä ei! Käytän yleensä juustokakuissani niin vähän liivatetta kuin mahdollista, joten tämäkin kakku on rakenteeltaan ennemmin pehmeää kuin jämäkkää.
Lunni Leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien