Liemessä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Liemessä
BRUNSSIKIRJA – VIIDES LAPSI
1 Maaliskuu 2018
Oletko aina tehnyt pizzan väärin? Todennäköisesti. Täydellinen pizza on täysin mahdollista valmistaa kotona oikeaoppisesti, vaikka et sattuisi omistamaan jopa 480-asteiseksi lämpiävää italialaista puu-uunia. Tässä postauksessa jaan täydellisen pizzan anatomian: laadukkaista italialaisista Hungry Chef 00-jauhoista valmistettu pizzataikina, taikinan vaivaaminen, pitkä nostatus, täydellinen italialainen tomaattikastike, täytteiden valinta ja pizzan paistaminen. Kokonaisuudessaan valmistusprosessi vie vähintään päivän.
Liemessä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien