Liemessä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Liemessä
TARTE TATIN – RANSKALAINEN UNELMAPIIRAKKA
11 Lokakuu 2018
Kaupallinen yhteistyö Henkell & Co Suomi ja Asennemedia Ischian-saaren italiaismammojen meille viime kesänä loihtima simpukkapasta syöpyi makunystyröihini. Ruinasin tietysti heti reseptiä. Kielimuurista huolimatta ymmärsin sen verran, että pasta oli keitetty simpukoiden keitinliemessä. Italialainen simpukkapasta ja täydellinen viikonloppuruoka Pasta Alle Vongole on loppupeleissä muutoin simppeli valmistaa. Keitin simpukat saksalaisessa 50˚Riesling Trocken 2017 valkoviinissä mausteena valkosipulia ja sitruunatimjamia.
Liemessä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien