Liemessä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Liemessä
LOHIKÄÄRETORTTU
10 Toukokuu 2019
Kaupallinen yhteistyö Smart & Clean säätiö ja Uudenmaan ruoka Tämä on tarina palsternakasta. Olipa kerran luomupalsternakka, joka kasvoi hyvin hoidetussa maassa vain kiven heiton päässä kaupungista. Maata viljeli biodynaamisesti kaupunkilaisten yhdessä palkkaamat viljelijät. Osa palsternakoista nostettiin syksyllä, mutta makoisimmat yksilöt syntyvät odottamalla kevääseen, jolloin ne nostetaan heti roudan sulattua. Parhaimmillaan palsternakka on yksinkertaisesti uunissa paahdettuna, lue lisää The post PELLOLTA PÖYTÄÄN: UUNIPALSTERNAKKA appeared first on Liemessä.
Liemessä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien