Parhaat Ruokablogit

Lentävät sardiinit

Rypsiöljyllä aateloidut babypinaatti-perunat

22 Elokuu 2019

Vielä on kesää jäljellä, ja saamme edelleen nauttia kesäperunoista. Minä vannon siiklien nimeen, niitä meillä syödään kesällä eniten. Toki paikkakunnan puikulat ovat myös oikeita namupaloja, mutta ne myydään torilla aina ensiksi loppuun. Sipuli-voikastike lienee se yleisin kesäkastike, mutta tänään kastikkeen virkaa ajoi Myssyfarmilta tuotenäytteenä saatu luomurypsiöljy, ja sepäs se vasta herkkua olikin. Ihanalta maistuivat nämä lohimedaljongit (vai perhoset?

babypinaatti lohiperhonen pinaattiperunat myssyfarmi lohimedaljonki luomurypsiöljy

Lue koko juttu täältä »

Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »