Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien
1 Lentävät sardiinit
Tähtihetkiä Ljubljanassa – Restaurant Strelec
14 Toukokuu 2022
Parsakausi on siinä vaiheessa, että kotimaan parsoja saamme vielä odotella, mutta eurooppalaista parsaa on jo hyvin tarjolla. Niitä kotimaan parsoja odotellessa olen tehnyt jo useampaankin kertaan monenlaista hyvää näistä tuontiparsoista. Tämä parsasalaatti hurmasi meidät vappupäivän lounaalla, eikä kumma. Paahdetut viinirypäleet toivat siihen oman herkullisen lisänsä. 1 pss salaattia (tässä jääsalaattia) 2 avokadoa 1 puntti vihreää parsaa ½ rasiaa tummia siemenettömiä viinirypäleitä 1 halloumijuusto 1-1,5 rkl seesaminsiemeniä oliiviöljyä ½ sitruunaa suolaa (hienoa merisuolaa ja sormisuolaa) pippuria Napsauta parsoista kuivat päät pois.
Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien