Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien
5 Joulukuu 2020
Tätä ihanasti rapsakkapintaista lohta söimme jo joitakin viikkoja sitten, mutta silloin en ehtinyt siitä kirjoittaa. Tällä viikolla taas ruokalistallamme on ollut vain ruokia, joista olen kirjoittanut jo aiemmin. Nyt on siis hyvä hetki postata tämä lohiateria, jota muistelen yhäkin ilolla. Täytynee tehdä sitä pian uudestaan. 2:lle 2 annospalaa lohta (fileetä) sitruunanmehua suolaa mustapippuria 1 dl karkeaksi raastettua parmesaania 1 dl pankojauhoja 3 rkl tillisilppua loraus (ehkä pari ruokalusikallista) oliiviöljyä varsiparsakaalia kirsikkatomaatteja oliiviöljyä suolaa mustapippuria Laita lohipalat uunipellille leivinpaperin päälle, ja purista niille hieman sitruunanmehua.
Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien