Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien
1 Lentävät sardiinit
Pekoni-leipäjuusto – voi vitsi, mikä makupari!
10 Syyskuu 2018
Viikonlopun lohiruoan bongasin 4. 2. 2010 paikallislehdestämme Lapin Kansasta. Kyseessä oli pitkä artikkeli (kirjoittanut Marjatta Honkasalo) paikkakunnan ylpeydestä Hannu Mannisesta, joka suoraan artikkelia lainatakseni on ”Mestari keittiössäkin: Kotiruoka pitää Hannu Mannisen iskussa ladulla ja antaa mäessä siivet”. Huomioni kiinnitti kuva leveästi hymyilevästä Hannusta, joka ulkona pipo päässä esitteli herkullisen näköistä lohivatia.
Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien