Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien
30 Huhtikuu 2020
Hyvä ruoka, parempi mieli. Tuo sanonta pitää taatusti paikkansa. Valmistin nämä herkut jo pari viikkoa sitten perjantai-illan herkuksi, ja voin omasta kokemuksestani sanoa, että näitä mussuttaessa unohtui hetkeksi niin omat kuin maailmankin murheet. Nämä kipposet valmistuvat tosi helposti, ja niiden lisäksi tarvitaan vain kynttilään tuli, lasiin hyvää viiniä ja taustalle tunnelmallista musiikkia. 2:lle 1 pkt (200 g) fetaa oliiviöljyä 12 pulleaa kirsikkatomaattia ½ punainen chili 4 valkosipulinkynttä vuorisuolaa mustapippuria loraus hunajaa muutama basilikan lehti 200 C uunissa 15-20 minuuttia Öljyä kaksi uuninkestävää kippoa ja laita kumpaankin kippoon puolikas fetasta.
Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien