Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Leivontalaboratorio
Brookie-keksit
1 Marraskuu 2019
Kukapa ei rakastaisi porkkanakakkua? Tässä reseptissä yhdistyy porkkanakakku sekä juustokakku. Juustokakkutäyte ajaa samalla myös porkkanakakun kuorrutteen virkaa, joten koristelin kakun perinteisen kuorrutteen sijaan valkosuklaaraidoilla sekä kuivatuilla porkkanakoristeilla. Voit toki halutessasi kuorruttaa kakun perinteisellä kuorrutteella, johon löydät ohjeen täältä. Porkkanakakku 2 dl porkkanaraastetta 100 g voita 1 1/2 dl fariinisokeria 1 1/2 munaa 1 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta 1 tl leivinjauhetta 1 tl kanelia 1 tl kardemummaa 1/2 tl jauhettua inkivääriä 1 tl vaniljasokeria ripaus suolaa Kuori ja raasta porkkanat.
Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien