Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Leivontalaboratorio
Berliininmunkkien kuorrute ilman elintarvikevärejä
29 Maaliskuu 2020
Sikke Sumarin jääkaappisämpylät on valloittanut minut ja monet muut helppoudellaan. Ohjeen helppous piilee siinä, että taikinan ainekset vain sekoitetaan nopeasti tasaiseksi taikinaksi, joka laitetaan yöksi kohoamaan jääkaappiin. Aamulla taikina kauhotaan pellille ja sämpylät paistetaan. Siitä huolimatta, että ohje on äärettömän helppo, sillä tulee myös maailman parhaimmat itsetehdyt sämpylät. En keksi syytä miksi tekisin enää sämpylöitä, jotka vaativat vaivaamista ja pyörittelemistä.
Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien