Parhaat Ruokablogit

Leivontalaboratorio

Crème brûlée

10 Marraskuu 2017

Sain vihdoin hommattua itselleni kaasupolttimen ja pitihän sitä päästä testaamaan. Päädyinkin tekemään Crème brûléeta, eli paahtovanukkaan, jonka kenties tärkein osa on päälle paahdettava sokeri. Reseptiin otin mallia Maku-lehden reseptistä, johon tein pieniä muokkauksia. Crème brûlée 2 dl kuohukermaa 1/2 dl kevytmaitoa 1/2 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 3 kpl keltuaista Pinnalle ruokosokeria Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Mittaa kattilaan kerma, maito, sokeri ja vaniljasokeri.

Creme brulee

Lue koko juttu täältä »

Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »