Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Leivontalaboratorio
Pehmeä piparkakku
10 Marraskuu 2017
Sain vihdoin hommattua itselleni kaasupolttimen ja pitihän sitä päästä testaamaan. Päädyinkin tekemään Crème brûléeta, eli paahtovanukkaan, jonka kenties tärkein osa on päälle paahdettava sokeri. Reseptiin otin mallia Maku-lehden reseptistä, johon tein pieniä muokkauksia. Crème brûlée 2 dl kuohukermaa 1/2 dl kevytmaitoa 1/2 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 3 kpl keltuaista Pinnalle ruokosokeria Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Mittaa kattilaan kerma, maito, sokeri ja vaniljasokeri.
Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien