Leivontablogi Makeaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
4 Helmikuu 2021
Herkullisen mehevä Runebergintorttutaikina sopii aivan loistavasti myös kakkupohjaksi. Kun pohjat täyteen täyteläisellä mascarponevaahdolla, ja kakku viimeistellään näyttävin marenkipursotuksin, siitä saa todellisen juhlapöydän keskipisteen. Tutusta maustaan huolimatta kakkua voi tarjoilla hyvin mielin myös, vaikka Runeberginpäivä ei olisi lähelläkään. Nimeät kakun silloin vain vadelma-praliinikakuksi. 12 annosta / yli 60 min / keskitaso 200 g voita 1 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 2 tl vaniljasokeria 2 munaa 2 dl manteli- tai pähkinärouhetta 1 dl korppujauhoja 2½ dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 tl kardemummaa 1 dl kermaa ½ dl amarettoa tai punssia 1 dl vettä ½ dl sokeria 250 g mascarpone-tuorejuustoa 2 dl kuohukermaa ½ dl...
Leivontablogi Makeaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien