Leivontablogi Makeaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
18 Toukokuu 2021
Kaupallinen yhteistyö Kantolan kanssa. Voileipäkakku on kesäjuhlien klassikko ja se on kuulunut perheeni juhlapöytään jo lapsuudesta saakka. Perinteisen paahtoleivästä kerrostetun kakun vierelle on viime vuosien aikana tullut voileipäkakun uudempi versio, joka kasattavan kakun sijaan hyydytetään moussekakkujen tavoin vuokaan. Moussekakut ovat mielestäni jopa tavallista voileipäkakkua helpompia valmistaa, eikä koskaan tarvitse miettiä mihin tuohoaisi ne paahtoleipien reunat, jotka voileipäkakkua valmistettaessa tavallisesti jää pyörimään (yleensä kuivatan ne lopulta ja teen korppujauhoksi). Tämän kakun pohjaan halusin erityisesti lisärakennetta ja pehmeän pohjan sijaan pientä rakennetta ja rousketta.
Leivontablogi Makeaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien