lautasellinenrakkautta.fi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Lokakuuta 2020 lähtien
15 Helmikuu 2022
Kerran keskellä viikkoa rapumiehistä jaloin ja osaavin tarjosi meille kaksi punaista ja kaunista hummeria iltapalaksi. Ne olisivat olleet täydellisiä juuri sellaisenaan, mutta päädyin kuitenkin taikomaan ihka tavallisen arki-illan juhlapäiväksi, ylelliseksi ja vähän hienostelevaksi, yhdistämällä saksiniekat melkein metrin mittaiseen Setaron Manfredi pastaan, joka oli oikein odottanut tätä hetkeä pastahyllyssäni. Tällä pitkääkin pitemmällä pastalla on ihanat aallonmuotoiset reunat ja sen valmistaa Torre Annunziatassa Napolin rannikolla Setaron perhe edelleen käsintehdyin menetelmin luontoa ja perinteitä kunnioittaen. Setaron pastan mausta ja laadusta tekee ainutlaatuisen huolella valitut durunvehnä suurimot, puhdas vesi, perinteikkäät...
lautasellinenrakkautta.fi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Lokakuuta 2020 lähtien