La Piccola Torteria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 La Piccola Torteria
Geisha-banaanipalat
13 Tammikuu 2018
Missä ja milloinkahan viimeksi olemme syöneet aamupalalla niin tuoretta leipää, että voi sulaa sen pinnalle. Ehkä joskus ulkomailla. Tänään sellainen ihme kuitenkin tapahtui, sillä laitoin eilen illalla pataleivän muhimaan ja aamulla tämä kätevä emäntä nosti aamupalapöytään tuoreen, rapeakuorisen leivän. Hiivataikinat eivät koskaan ole olleet se minun juttuni, joten kun löysin taikinaohjeen, jossa leipätaikinaa ei tarvitse sen kummemmin vaivata, oli sitä pakko kokeilla. Taikina jätetään edellisenä iltana kohoamaan ja seuraavana aamuna uuni hoitaa loput, ei siis sotkuista keittiötä tai tahmaisia käsiä.
La Piccola Torteria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien