Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
5 Elokuu 2022
Norjan road tripillä oli myös pysähdyttävä tekemään ruokaa sillä mielestäni reissuruuan kokkailu retkikeittimellä tuo mukavaa tunnelmaa ja ruuanlaitto ulkona on aina kivaa. Mukaan oli pakattu Trangia ja ruokatarpeita, joista kokkailin meille cheddar-chorizopastaa. Mielestäni tämä pasta voittaa maullaan valmiit pussipastat ja aineksiakaan pastaan ei tarvita kuin viisi. Cheddar-chorizopasta kahdelle 400 g Fusilli täysjyväpastaa 1 purkki Koskenlaskija ruoka & dippi (cheddar) 1 pakkaus Snellman chorizo-nakkeja (paketissa neljä nakkia) 1/2 tl suolaa Kuivattua ruohosipulia Leikkaa chorizo nakit ohuiksi siivuiksi. Keitä pasta kypsäksi retkikeittimellä ja kaada sitten keittovesi pois.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien