Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
25 Elokuu 2020
*Kaupallinen yhteistyö Rosa viini ja ruoka / Cisa Drinks Oy* Tässä seuraava venetsialaisten juhlapöytään sopiva ohjeeni, possupitat. Possusuikaleilla täytetyt pitaleivät saavat täyteläisyyttä tzatzikista ja ihanaa paahteisuutta paahdetuista pinjansiemenistä. Pitojen kanssa voi nauttia lasin Femar Vini Gran Appassoa, lisää tietoa viinistä löydät postauksen lopusta. Possupitat neljälle 4 pitaleipää pinjansiemeniä 400g possun suikaleita auringonkukkaöljyä paistamiseen 1 rkl sokeria ½ tl suolaa 1 punainen chili 1 punasipuli 1 tomaatti tzatzikia tuoretta korianteria Paahda pinjansiemenet ruskeiksi 200 asteisessa uunissa. Pilko chili ja sipuli pieneksi silpuksi.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien