Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Kulinarismia mahan täydeltä
Ihana kantarellipasta pekonimurulla + viinisuositus
13 Syyskuu 2019
*Viini saatu Rosa ruoka- ja viinikerholta* Onko kampasimpukoiden valmistus tuttua vai jännittääkö se? Itse aikanaan jännitin kampasimpukoiden paistamista, mutta aivan turhaan! Tämä ei todellakaan ole mitään ydinfysiikkaa, mutta vaatii sen, että tarkkailet kelloa paistamisen ajan. Kampasimpukat sopivat hyvin alkupalaksi tai vaikkapa liemen tai keiton kanssa tarjoiltuna. Viimeisimmät kampasimpukkani olen syönyt ravintola Rouxissa Lahdessa ja siitä olikin jo ihan liian kauan.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien