Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
17 Maaliskuu 2019
Tästä tuli meidän uusi naposteluherkku niihin iltoihin kun tekee mieli jotain hyvää, mutta ei pitäisi herkutella niin hirveän raskaasti. Muutenkin olen päättänyt harrastaa jatkossa enemmän vegaanista kokkailua niin ilmaston kuin itsenikin iloksi. Nämä paahdetut dukkah-kukkakaalit ovat terveellinen ja vegaaninen vaihtoehto perinteiselle napostelulle, mutta silti niin herkullinen! Paahdetut dukkah-kukkakaalit valkosipuli-limedipillä (vegaaninen) Dippi 200g Fazer Yosa Kaurafraiche ½ lime 1 yksikyntinen valkosipuli 1 tl suolaa ½ tl sokeria Raasta valkosipuli hienoksi raasteeksi ja purista limestä mehu. Sekoita ne kaurafraicheen ja lisää suola sekä sokeri.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien