Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Kulinarismia mahan täydeltä
LUUKKU 22: Valmis hillalikööri
9 Joulukuu 2021
Luukku numero yhdeksän sisältää perinteisen mulled winen eli hehkuviinin tai viinipohjaisen glögin ohjeen. Se on helppo valmistaa ja sopii mukavasti joulunajan illanistujaisiin. Mulled wine 0,5 l punaviiniä 1 appelsiini 1 pussi glögimaustetta Lisää kaikki ainekset kattilaan, sekoita ja lämmitä liedellä. Kun seos alkaa kuplia ja lähes kiehua, laske lämpöä miedolle ja anna seoksen hiljalleen kuplia miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Jos seos pääsee kiehumaan, haihtuu alkoholiakin viinistä pois, joten voit valita itse haluatko vähemmän alkoholia sisältävän version juomasta.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien