Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Kulinarismia mahan täydeltä
Luukku 18: Maustekakku
5 Joulukuu 2020
Riisipuuro on erittäin helppo valmistaa vegaanisena, vaihdat vain tavallisen maidon kauramaitoon. Kauramaito on myös hyvä vaihtoehto sillä se ei pala pohjaan vaikka et muistaisi sekoitella puuroa kovinkaan usein, lisäksi maku on ihan yhtä hyvä kuin maidollakin tehtynä. Vegaaninen riisipuuro 3 dl vettä 1½ dl puuroriisiä 7 dl kauramaitoa 1 tl suolaa Lisää kattilaan vesi ja anna sen kiehahtaa. Lisää riisi ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää sitten kauramaito ja laske lieden lämpö keskitasolle.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien