Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
4 Joulukuu 2021
Joulu ei ole joulu ilman torttuja, mutta tortutkin voi tuunata omanlaisekseen. Meillä oli tänä vuonna suolaisia joulutorttuja, sillä halusin kehitellä jotain kivaa vaihtelua joulupöytään. Poro-tuorejuusto joulutortut 150 g Lapin Liha kylmäsavupororouhetta 200 g Crème bonjour ruohosipulituorejuustoa Nippu tuoretta ruohosipulia Torttutaikinaa Sekoita haluamasi määrä pororouhetta tuorejuuston sekaan (määrä riippuu tietysti siitä kuinka poroisen maun haluat ja kuinka paljon täytettä tarvitset) ja nosta poro-tuorejuustoa nokareina torttutaikinan päälle. Taittele tortut haluamallasi tavalla. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes taikina on saanut väriä.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien