Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
3 Helmikuu 2021
Hei ihanaa helmikuuta ihmiset! Mä olen ihastunut tässä viime aikoina tähän edamame pavuista tehtyyn hummukseen, joka on muuten kiva vegaaninen vaihtoehto perusdipille. Meillä dippailtiin tähän hummukseen kasviksia ja kuvissa näkyviä linssisipsejä, joten koko setti oli vegaaninen❤️ Perinteiseen hummukseen verrattuna mun suuhun tämä oli hiukan raikkaampi vaihtoehto sekä myös erittäin helppo tehdä. Edamame pavut ovat vihreitä soijapapuja ja niitä myydään kuorittuna Prismoissa pakasteosastolla. Edamame hummus 400 g edamame papuja ½ sitruunan mehu 3 isoa ruokalusikkaa tahinia ½ tl suolaa 2 rkl oliiviöljyä 1-2 dl vettä (riippuen kuinka paksua hummuksesta haluaa) Kiehauta vettä kattilassa liedellä, lisää pavut ja anna kiehua muutama minuutti...
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien