Kulinaarimuruja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kulinaarimuruja
Hiki-Inkerin pilvimunat
14 Elokuu 2017
Varhaiskaali on kesäisistä raaka-aineista minulle se kaikkein rakkain. Pystyisin suht helposti elämään pelkästään kaalinlehtiä rouskuttaen ja kuluvan suven aikana olenkin syönyt tätä varhaiskaalisalaattia yhtään liioittelematta kilotolkulla. Se kun on ihan helvetin hyvää ja vielä supehelppoa valmistaa. Tätä mahtisalaattia varten kaali tulee saattaa mahdollisimman ohuiksi suikalaleiksi ja silppuamisvälineen voi kukin valita mieltymystensä mukaan. Mandoliinilla suikalointi hoituu sukkelasti ja kaalista tulee älyttömän ohutta vähällä vaivalla.
Kulinaarimuruja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien