Kulinaarimuruja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kulinaarimuruja
Vahvasti vihertävä savukalapiiras
21 Heinäkuu 2017
Sain tämän loisto-ohjeen samasta oivasta savolaislähteestä kuin taannoin postaamani chilihillonkin reseptin. Tein savusilakkatahnaa ensimmäisen kerran jo vappuna, sen jälkeen sitä on tullut valmistettua pariin otteeseen. Tämän tahnan jekku on siinä, että savusilakoita liotetaan etikkaisessa liemessä ennen niiden perkaamista ja etikkaa lirautetaan myös kermaviilisoossin joukkoon. Vienon etikkaisuuden tuoma raikkaus sopii silakoille mainiosti. Savusilakkatahna on monikäyttöistä.
Kulinaarimuruja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien