KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Paholaisen munat eli Devilled eggs
10 Huhtikuu 2021
Tänä vuonna pääsiäisaterialla nautittiin vasikansisäfilettä, jota sattui löytymään Food Market Herkun Hullujen Päivien valikoimista hyvään hintaan. Vasikkaa on harvoin tarjolla ja viimeksi herkuttelimme vasikan ulkofileellä kummitätini syntymäpäivillä viime vuoden lopulla. Vasikan kaveriksi valmistuivat Mikin erinomaiset valkosipuliperunat ja portviinikastike, jota kokeilin uudella reseptillä pidemmän kaavan mukaan. Täytyy sanoa että yksi parhaita kastikkeitani koskaan! Aterian valmistelu kannattaa aloittaa kastikkeesta, sitten perunoista ja lopuksi valmistaa liha, joka kypsyy lopussa vähän aikaa yhdessä perunoiden kanssa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien