KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Maailman helpoin kirsikkahillo
27 Kesäkuu 2018
Possunposket koetaan usein enemmänkin kylmien vuodenaikojen pataruokana lämpimän mausteisine ja runsaine kastikkeineen. Harvinaisen lämmin alkukesä innoitti kuitenkin kokeilemaan hieman uudenlaista makumaailma, joten käänsin ajatukset kohti kaukoitää. Thaimaalaisesta makumaailmasta löytyivät kaikki menestysruoan ainekset ja kokonaisuuden täydentää raikas riisinuudelisalaatti. Juhannuksen sää olikin sitten huomattavasti kylmempi ja epävakaisempi kuin edeltävä kuukausi. Meitä se ei kylläkään haitannut piirun vertaa ja saimme hyvällä omallatunnolla rentoutua kotona hyvän ruoan ja viinin kera.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien