KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
PIKA-ARVONTA! Voita liput Vire-terveysmessuille Tampereelle 12.-13.1.
26 Joulukuu 2018
Tein joulunpyhien herkuksi suolaisen version jouluhalosta. Tämä herkullinen voileipäkakku sai makunsa Pajuniemen silavattomasta palvikinkusta, mutta täytteeseen sopii erinomaisesti myös joulukinkku. Jos kinkun syönti alkaa muutoin tökkiä, tässä se katoaa kätevästi parempiin suihin. Porsaanlihan tilalle sopii myös esimerkiksi savupororouhe. Suolainen jouluhalko on näyttävä tarjottava joulunpyhinä tai vaikkapa uutena vuotena.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien