Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Sienitäytteinen lihamurekerulla

7 Heinäkuu 2020

Koska uusi sienisato alkaa taas nousta, on tullut aika tyhjentää pakastimesta edelliset. Oikeastaan käytin tässä myös uuden sadon sieniä, koska noin puolet täytteestä on tämän kevään korvasientä ja puolet pakastettuja tatteja. Voit myös käyttää haluamiasi tuoreita sieniä. Murekerulla on helppotekoinen ja erittäin riittoisa sekä ruokaisa. Siitä riittää arkena useammallekin aterialle ja se sopii sunnuntaipäivällisellekin.

Aito Cheddar Gluteeniton Jauheliha Juusto korvasieni Liha lihamureke liharuoka Nopeat ja helpot Nosto ruoka sienet tatti murekerulla

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »