KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kahvihetki elämäni upeimmalle naiselle
26 Helmikuu 2018
Fermentoinnin terveysvaikutukset perustuvat suoliston happamuuden lisääntymiseen jolloin haitalliset mikrobit eivät enää viihdy siellä. Happamuus parantaa myös suoliston toimintaa ja edistää ruoansulatusta. Näitä vaikutuksia on erityisesti hapanmaitotuotteilla ja hapanvihanneksilla, joista jälkimmäiset sisältävät myös runsaasti ruoansulatusta parantavaa kuitua. Hapankaali ja venäläiset suolakurkut ovat ehdottomasti omia suosikkejani hapatetuista vihannestuotteista. Hapankaaliin tulee oikein kunnon himo välillä ja vetelen sitä ihan vaan sellaisenaan suoraan purkista.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien