KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Lukijan toivereseptinä alle vartin pinaatti-ricotta-lohipasta
24 Maaliskuu 2018
Pannacotta on siitä hyvä jälkiruoka, että muunnelmia voi tehdä rajattomasti sen mukaan mitä on saatavilla. Tämäkin herkullinen Turkinpippuri pannacotta syntyi kaapista löytyneestä Fazerin Tyrkisk Peber -rouheesta ja Tampereen joulumarkkoinoilta hankkimastani salmiakkisiirapista. Yksinkertaista ja taatusti hyvää! Katso myös muut helpot pannacotta-reseptit: Pannacotta ja vadelmacoulis Passion pannacotta Helppo kardemumma pannacotta Salmiakki pannacotta 2 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 2 rkl sokeria 0,5 tl jauhettua vaniljatankoa 2-3 rkl salmiakkisiirappia Tyrkisk Peber -rouhetta Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n. 10 minuutiksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien