KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Lokakuu 2017
Perjantaina olimme juhlistamassa vuosipäiväämme ravintola Lyonissa, joten laadun puolesta viikonloppu aloitettiin ainakin huipulta. Lauantaina päätettiin ottaa rennommin, mutta laadusta tinkimättä omassa keittiössä ja valmistimme maukkaan tortilla-aterian, johon kuului paistettua kanaa, paprikaa sekä salsaa ja guacamolea. Lisäksi ranskankermaa ja Aito cheddarraastetta. 2-3 kypsää tomaattia kuutioituna 2 kevätsipulia hienonnettuna 1 punainen chili puhdistettuna ja hienonnettuna puoli ruukkua korianteria 1/2 limetin mehu suolaa Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua tovi. Herkuttelusta sattui jäämään yli hieman salsaa ja guacamolea, joita ei nyt ihan roskiinkaan viitsinyt heittää.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien