KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
28 Heinäkuu 2020
Kuumana kesäpäivänä tekee mieli jotain raikasta, kevyttä, mutta ruokaisaa. Paahtopaistisalaatti on myös mainio tapa hyödyntää edellispäivän paistiaterian jämät, ellet sitten valmista paistia juuri tätä varten ja käytä loppuja leikkeleenä kuten me teimme. Suosimme itse paahtopaistiin naudan sisäpaistia, joka on mureampaa ja sisältää vähemmän kalvoja kuin paahtopaistipalat. Palan valintaan kannattaa myös kaupassa käyttää tovi ja kiinnittää huomiota lihassyiden suuntaan ja palan muotoon. Nätin pyöreät paistit kypsentyvät tasaisemmin kuin pitkulaiset ja lihassyiden on paras kulkea palan pituussuuntaan, niin mureiden ja ohuiden viipaleiden leikkaaminen poikkisyin on helpompaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien