Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Ravintola Nokka tekee tinkimätöntä kestävää gastronomiaa

4 Joulukuu 2023

Tämä ravintolapostaus on siinä mielessä erityinen, että ensimmäistä kertaa kirjoitan ravintolasta, jossa olen itse ollut myös töissä valmistelemassa komponentteja annoksiin sekä myös nostamassa annoksia itse serviiseissä. Opiskeluuni Perhossa kuuluu paljon työelämän käytännön harjoittelua ja tämä syksynä ravintola Nokka on ollut harjoittelupaikkani kolmen kuukauden ajan. Illallinen saatu. Ari Ruoho suunnitteli Hesarin Kuukausiliitteen reseptit kolmen vuoden ajan yhdessä puolisonsa Peppi Aralehdon kanssa. Ravintoloitsija ja keittiöpäällikkö Ari Ruohon luotsaama helsinkiläinen ravintola Nokka on ehdottomasti suomalaisen vastuullisen ja kestävän gastronomian kirkkain sanansaattaja.

Amuse bouche helsinki jäätelö kestävä kehitys lähiruoka ravintola ravintola-arvostelu ravintolat Riista Ruokakulttuuri Viini kestävä gastronomia ravintola nokka emmervehnä tuoksusimake villikala

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »