Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Raikas valkosuklaa-veriappelsiini juustokakku, myös gluteeniton

12 Helmikuu 2023

Taannoin valmistamani veriappelsiini juustokakkupiirakan sivutuotteena syntynyt veriappelsiinisiirappi inspiroi leipomaan lisää satokaudessa olevasta veriappelsiinista ja niin syntyi tämä pieni raikas valkosuklaa-veriappelsiini juustokakku. Itse juustokakkumassa on liivatteeton ja veriappelsiinikiilteenkin voit valmistaa ilman liivatetta esimerkiksi hyytelösokerin tai agar agarin avulla. Kiilteessä voit käyttää veriappelsiinimehun ja -siirapin yhdistelmää tai sitten pelkästään jompaa kumpaa. Pelkkää siirappia käytettäessä kannattaa siihen lisätä hieman vettä, jotta siirapista tulee juoksevampaa. TulostaAnnoksia:8Nutrition facts:200 calories20 grams fat Arvio 5.

Gluteeniton Jälkiruoka juustokakku Kakku leivonta siirappi tuorejuusto valkosuklaa veriappelsiini veriappelsiinisiirappi

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »