KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Helmikuu 2023
Taannoin valmistamani veriappelsiini juustokakkupiirakan sivutuotteena syntynyt veriappelsiinisiirappi inspiroi leipomaan lisää satokaudessa olevasta veriappelsiinista ja niin syntyi tämä pieni raikas valkosuklaa-veriappelsiini juustokakku. Itse juustokakkumassa on liivatteeton ja veriappelsiinikiilteenkin voit valmistaa ilman liivatetta esimerkiksi hyytelösokerin tai agar agarin avulla. Kiilteessä voit käyttää veriappelsiinimehun ja -siirapin yhdistelmää tai sitten pelkästään jompaa kumpaa. Pelkkää siirappia käytettäessä kannattaa siihen lisätä hieman vettä, jotta siirapista tulee juoksevampaa. TulostaAnnoksia:8Nutrition facts:200 calories20 grams fat Arvio 5.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien