KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helppo gluteeniton kaurainen peltileipä
29 Heinäkuu 2023
Mansikka- ja mustikkareseptejä on tullut tehtyä nyt sen verran paljon, että teki mieli tarttua hieman hapokkaampaan marjaan ja niin syntyi tämä kirpeän raikas punaherukka-valkosuklaajuustokakku. Punaherukan kypsät marjat ovat kirkkaanpunaisia ja pehmeitä. Ne eivät säily kovin pitkään poimimisen jälkeen, joten ne kannattaa säilöä pakastamalla. Ne voidaan myös säilöä ilman sokeria kuivaamalla. Punaherukat sopivat hyvin hilloihin, marmeladadiksi, leivonnaisiin, jälkiruokiin, smoothieihin ja salaatteihin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien