KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Veriappelsiinisiirappi juomiin, jälkiruokiin ja leivontaan
23 Tammikuu 2023
Possuruukku tuo nimenä mieleen 80- ja 90-lukujen ravintola ruokalistat, joissa oli usein tällaisia härkä-, kana- tai possuruukku -nimisiä täyteläisiä pataruokia. Tein tämän osittain myös periaatteella, mitä kaapista löytyy. Jääkaapin perukoilla oli vielä joulun jäljiltä smetanaa menossa uhkaavasti vanhaksi ja muitakin aineksia sain pois kaappeja täyttämästä. Tällainen haudutettava ruoka on täydellinen viikonloppuruoka, mutta maistuu se arkenakin. Itse ostan porsaanlihat aina kokonaisina paloina ja suikaloin itse.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien