Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Possuruukku on täyteläinen retroherkku

23 Tammikuu 2023

Possuruukku tuo nimenä mieleen 80- ja 90-lukujen ravintola ruokalistat, joissa oli usein tällaisia härkä-, kana- tai possuruukku -nimisiä täyteläisiä pataruokia. Tein tämän osittain myös periaatteella, mitä kaapista löytyy. Jääkaapin perukoilla oli vielä joulun jäljiltä smetanaa menossa uhkaavasti vanhaksi ja muitakin aineksia sain pois kaappeja täyttämästä. Tällainen haudutettava ruoka on täydellinen viikonloppuruoka, mutta maistuu se arkenakin. Itse ostan porsaanlihat aina kokonaisina paloina ja suikaloin itse.

arkiruoka herkkusieni kastike Liha liharuoka pataruoka porsaanliha Sianliha smetana

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »