KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Heinäkuu 2019
Vaikka pikkelöinnin perimmäinen tarkoitus on ollut ruoan säilyvyyden parantaminen, sitä on käytetty myös siksi, että ihmiset pitävät erityisen paljon pikkelöityjen ruokien mausta. Kukapa ei rakastaisi mausteliemeen säilöttyjen vihannesten ja juuresten makua. Maun ja rakenteen lisäksi pikkelöinti parantaa raaka-aineiden ravintoarvoa lisäämällä bakteerien tuottamaa B-vitamiinia. Pikkelöidystä tuotteista olen itse aina ollut aivan hulluna hillosipuleihin. Jopa siinä määrin, että 80-luvun alussa ensimmäisellä ulkomaan matkallani Diano Marinaan Italian Rivieralla ostin litran purkin hillosipuleita ja napostelin ne hotellihuoneessamme melkein yhdellä istumalla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien