KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Elokuu 2023
Raa´asta lihasta valmistettava tartarpihvi on kokenut uuden tulemisen viimevuosina ja annos löytyy jokaisen jokaisen vähänkään aikaansa seuraavan ravintolan listalta. Annos on alunperin kotoisin Keski-Aasian Tartariasta, jossa koostumukseltaan hyvin kovaa, esimerkiksi kamelin tai hevosen lihaa hienonnettiin, jotta sitä olisi helpompaa syödä raakana. Tartarpihvi valmistetaan mahdollisimman hyvälaatuisesta ja tuoreesta naudanlihasta joko jänteistä ja kalvoista irti raaputtamalla tai liha hienoksi hakkaamalla. Terävä veitsi ja hygieeninen tukeva leikkuulauta auttavat onnistumaan myös kotikeittiössä. Tartarpihviä ei saa koskaan valmistaa kaupan jauhelihasta, eikä lihaa tuoreeltaankaan tulisi jauhaa lihamyllyllä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien